Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Alle over 65 år får tilbud om 3. dose koronavaksine

Vaksinering i Hadsel 2021-10-27

Hadsel kommune starter opp med vaksinering av 3. dose koronavaksine den 5. november. Deretter vil vi  vaksinere en lørdag i måneden fra og med 20. november. Det må gå minst seks måneder mellom 2. og 3. dose.

Regjeringen har bestemt at de som er over 65 år og eldre skal tilbys en 3. dose med koronavaksine.

Målet med oppfriskningsdoser er å øke beskyttelsen mot alvorlig sykdom, gi forlenget beskyttelse og bedre beskyttelse mot nye varianter av viruset.

Hadsel kommune vil fremover vaksinere en lørdag formiddag i måneden, første lørdag blir 20. november. Det er planlagt at denne typen vaksinering skal fortsette frem til mai 2022.

Dersom du er over 65 år og ønsker 3. dose koronavaksine, booker du selv time ved å gå inn i bookingsystemet vårt:

https://timebestilling.remin.no/hadsel

NB! Det er viktig å huske på at det må gå minst seks måneder mellom 2. og 3. dose. Det er heller ikke mulig å ta influensavaksine og koronavaksine samtidig. Mellom de to vaksinene skal det gå minst én uke.

Innbyggere som allerede er anbefalt 3. dose av vaksinen fordi de har nedsatt immunforsvar, vil få brev fra spesialisthelsetjenesten om dette. For å få time, kontakter du vaksinasjonstelefonen til Hadsel kommune: 41 70 44 45. Vaksinasjonstelefonen er betjent hverdager 09.30 - 11.30.

Les mer om 3. dose til deg med alvorlig svekket immunforsvar her:

https://www.fhi.no/nyheter/2021/personer-med-nedsatt-immunforsvar-anbefales-en-tredje-vaksinedose/

Tip a friendTips en venn