Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 17. sep. 2021 kl. 15:23

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

- Du har vært med på å skape entusiasme og fremtidstro

Kommunedirektør Ola Morten Teigen ble takket av med stående applaus fra kommunestyret, her representert ved tidligere ordfører Kurt Jenssen og nåværende ordfører Aina Nilsen.

Kommunedirektør Ola Morten Teigen ble takket av for sin seks år lange innsats i Hadsel i det siste kommunestyremøtet før sommeren.

2021-06-18

Det siste kommunestyremøtet før sommeren ble også det siste for kommunedirektør Ola Morten Teigen. I august starter han som kommunedirektør i Heim. Ordfører Aina Nilsen holdt følgende tale til kommunedirektøren:

«Ola, i dag er ditt siste kommunestyremøte som kommunedirektør i Hadsel kommune. På vegne av kommunestyret og innbyggerne i Hadsel ønsker jeg å si takk. Takk for jobben du har gjort som kommunedirektør de siste seks årene. 

Du er arbeidsom, tilgjengelig, løsningsorientert og handlekraftig. Du blir oppriktig glad for å se utviklingen som skjer i kommunen.

Du har vært med på å skape entusiasme og framtidstro, og Robek-spøkelset har ikke vært på besøk på lenge. 

Du har hatt den ære, og kanskje av og til, utfordringen av å samarbeide med fem ordførere i løpet av dine seks år som kommunedirektør. 

Som kommunestyrerepresentant og videre som ordfører har jeg opplevd deg som lydhør og tilgjengelig. Uttrykket «når ordføreren ber meg om å hoppe, så spør jeg hvor høyt» er beskrivende. 

Det er en positiv utvikling i Hadsel, både med befolkningsvekst, i boligmarkedet, næringsutvikling og sentrumsutvikling. Det er mange som skal takkes for det, men kommunen har vært en aktiv samarbeidspartner og ambisjonsnivået ditt har vært en sterk pådriver. 

Du har tatt visjonen vår «et hav av muligheter» på alvor, og har vært løsningsorientert og lydhør: selv om det av og til har gått litt fort i svingene. 

På vegne av Hadsel kommune ønsker jeg å si takk for jobben du har gjort som kommunedirektør i Hadsel. Lykke til som kommunedirektør i Heim kommune. Og husk, du er alltid velkommen heim til Hadsel.»

Teigen ble takket med blomster, gavekort, videohilsen fra de fire foregående ordførerne han har jobbet med og stående applaus fra kommunestyret.

- Tusen takk ordfører og tidligere ordførere og kommunestyret. Jeg er ikke helt vant til så mange gode ord i min jobb, sa Teigen.

- Det har vært mange ordførere på turen, men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har hatt et godt samarbeid med alle. Jeg har vært så heldig at jeg kun har hatt positive og utviklingsorienterte ordførere som har stått på for innbyggerne sine. Hadsel har vært velsignet med gode ordførere som har villet noe for innbyggerne. Det har vært viktig for å få til det vi har gjort sammen, alle sammen, sa Teigen.

Han takket også for et godt lag i administrasjonen og avsluttet med en oppfordring til kommunestyret:

- Ta vare på den administrasjonen dere har, for der er det utrolig dyktige folk. De er der for å legge til rette for det dere ønsker og de står på utover det en kan forvente for at ting skal bli sånn dere vil. Det har vært en ære å få jobbe sammen med dere alle. Tusen takk for meg, sa Teigen.

Teigen skal fortsette i jobben til midten av juli. Da vil assisterende kommunedirektør, Tommy Løveng, bli konstituert frem til ny kommunedirektør er på plass. 

 

Tip a friendTips en venn