Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

– Det er alltid spesielt å ta imot de nye førsteklassingene

ts

Navn: Tor Sverre Eriksen

Alder: 50 år

Bosted: Melbu

Hvor jobber du? Kontaktlærer for 1. klasse ved Melbu skole

Ansatt i Hadsel kommune siden: Januar 2015. Da kom jeg fra jobb på Sortland. Jeg har også jobbet en del sørafor, nede i Asker. Samt i Sørfold kommune.

2019-08-19

Hva opptar deg for tida?
Det går en del i fotball. Jeg har de siste ukene ventet på at det nye kunstgresset skulle bli ferdig. Både på stadion og i hallen. Slik at vi igjen får mulighet til å trene litt og spille. I tillegg er det selvsagt å forberede seg til å ta imot årets førsteklassinger.

Hvordan gjør du det?
Det gjelder å se hva slags unger som kommer og sjekke at alt er i orden i klasserommene. At ting er på plass. Det går stort sett veldig bra. De er selvsagt veldig spente på hvordan dette skal bli. Men noen av dem har allerede vært i SFO og fått en liten følelse av hvordan det er på skolen. De er uansett stort sett veldig okay, smilende og nysgjerrige.

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt? 
Den er veldig spesiell, akkurat den dagen vi har pratet om. Da jeg jobbet sørafor tok jeg imot førsteklasse sju år på rad. Forrige gang her på Melbu fulgte jeg dem gjennom første- og andreklasse før jeg gikk ned igjen. Men hvordan det blir denne gangen får vi vente og se. I tillegg har vi noen arrangementer her på skolen, eksempelvis FN-dag og luciafeiring, som er veldig spesielle. Siste fredag i måneden har vi også begynt med samlinger for første- til fjerdeklasse, som er fine opplevelser.

Hva får deg til å le?
Jeg tror jeg flirer av det meste. Gode historier fra kompiser og venner. Jeg flirer også av Pondus-striper og mye annet rart.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Om jeg har tid, så drar jeg til sommerhuset jeg har på Hamarøy. Om ikke, hadde det vært fint med en tur i fjellet. Men det kan hende jeg velger å bare sløve hjemme, eventuelt gjøre noe forefallende arbeid som jeg ikke har hatt tid til å gjøre.

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Jeg hadde sikkert gitt litt til familien. Men jeg tror først og fremst jeg hadde kvittet meg med litt skyld og gjeld. Bare for å få ny skyld og gjeld, kanskje.

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Min kjære mor. Hun fortjener det rett og slett fordi hun er min kjære mor. Enkelt og greit.

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?
Jeg tipper de ville fått ørene fulle av gamle dager og hvordan det var da jeg selv vokste opp. Jeg ville sikkert fortalt hvordan det var å være unge i min tid, og om den enorme utviklingen som har vært på få tiår til i dag og sikkert inn i framtiden.

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Det må være noe spontant fra ungene i klassen. At jeg er snill eller har gjort noe bra. Fra ungene er det veldig ekte og ærlig, så du vet de mener det når de sier det. Det er selvfølgelig hyggelig å få komplimenter fra venner og kollegaer også. 

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Jeg jobbet som baker hos han Stein Magnussen i en periode. Jeg trivdes veldig godt der nede. Da jeg skulle reise for å studere sto jeg mellom valget baker eller å finne på noe annet. Så det kunne fort blitt det.

Hva er det beste med å jobbe i Hadsel kommune?
Det er nærheten til fjell og fiskevann. At havet er i nærheten og alle turmulighetene vi har rett i nærheten.

Hva kan du ikke leve uten?
Familie og venner. Enkelt og greit.

Hvem skulle du helst sett i Hurtigrutens Hus?
Neil Young hadde vært stort, ingen tvil om det. Skulle det vært noen norske, er det ingen tvil om at Madrugada ville vært artig. Det er mange. Halvdan Sivertsen er også kjempeflink. Men fra øverste hylle er nok Neil Young favoritten.

 

Fem favoritter:

Musikk: Neil Young eller Pink Floyd.

Mat: Jeg har ikke noen ultimate favoritter. Men nytrukken sei er en slager.

TV-serie: Jeg har sett en del på disse seriene med bokstaver i tittelen. NCIS og CSI er det vel det heter. Game of Thrones har jeg også sett, men har spart siste sesong. Så den har jeg til gode.

Uttrykk: Jeg har prøvd å komme på noe, men jeg klarer ikke å finne et sånt uttrykk.

Sted i Hadsel: Det må bli Melbu generelt sett. Det er muligheter for alt mulig her. Ikke minst at vi har utsikt mot det alle kommer for å se, nemlig Lofotveggen.

Tip a friendTips en venn