Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
Sist oppdatert 22. sep. 2021 kl. 19:05

Informasjon om koronasituasjonen fra Hadsel kommune

Hadsel kommunes koronatelefon:  417 04 502 (åpen hverdager 08.30-11.00 og 13.00-14.30)

Informasjon om koronavaksinering (vaksinasjonstelefon: 41 70 44 45, betjent hverdager 12.00 - 15.30). 

Klikk her for venteliste og timebestilling

Information in English

Les mer...

– Det beste med jobben er kollegaene mine

havardh

Ukens ansatt

Navn: Håvard Hanssen

Alder: 28 år

Bosted: Melbu

Hvor jobber du? Som miljøterapeut i miljøarbeidertjenesten på Melbu

Ansatt i Hadsel kommune siden: Jeg har hatt noen forskjellige vikariater opp gjennom, men i desember 2018 ble jeg fast ansatt

2020-04-16

Hva opptar deg for tida?
Jeg skulle ønske jeg kunne svare fotball. Jeg spiller ikke selv lenger, men er med i teamet rundt. Melbo skulle jo vært i gang med sesongen nå, men i disse tider blir jo ikke det noe av på en stund. Så det går mye i jobb om dagen, og det er en del spesielle hensyn som må tas nå mens koronasituasjonen pågår. Det er andre rutiner som gjelder, blant annet med tanke på smittevern, men jeg oppfatter at alle på jobb er positive og er innstilte på å brette opp ermene. Også går det jo over til slutt.

Hvordan er hverdagen hjemme om dagen?
Det blir mye innesysler i hus og hjem. Maling og oppussing. Det er en fin tid å gjøre sånt på nå. Vi har også to hunder som krever sitt i form av turer, så det blir heldigvis litt aktivitet utendørs også. 

Fortell om den mest spesielle arbeidsdagen du har hatt?
Det må være i min tidligere jobb, da jeg skulle koke kaffe og trakterkolben eksploderte i ansiktet mitt. Da var det full fart til legevakta for å sjekke øyene, men heldigvis gikk det bra. Når det gjelder spesielle arbeidsdager som ansatt i Hadsel kommune, så kan det jo sies at tida vi er inne i er veldig uvanlig. Så det er spesielle arbeidsdager hver dag.

Hva får deg til å le?
Det er egentlig det meste. Spesielt tørre vitser, de flirer jeg godt av. Jeg er glad i litt «på kanten»-humor. Så drøye vitser liker jeg godt, men det kan være lurt å se an folkene rundt meg før jeg forteller dem. Vi er en gjeng på jobb som har samme type humor, så det er mye fliring på jobb. Noe som er viktig for trivsel på arbeidet.

Hva gjør du om du får en uventet fridag?
Jeg er fristet til å lyve og si at jeg er veldig flink til å benytte meg av den fine naturen vi har, men jeg bruker den ikke så mye som jeg burde. Så om jeg får en uventet fridag, går det mye i avslapping. Jeg er glad i å sove lenge og ligge på sofaen og se på fotball.

Hva hadde du gjort om du vant en million?
Det kjedelige svaret er å betale ned på huslån, men jeg hadde nok også unnet meg en tur eller to til Liverpool for å se litt fotball.

Hvem ville du gitt en blomsterbukett og hvorfor?
Det må bli samboeren min, Stine. Hun er snill og grei og stiller alltid opp.

Når du blir 80 år, hva vil du fortelle eventuelle barnebarn?
At han bestefar var sprek en gang i tida. Og at så lenge de gjør så godt de kan, så er det godt nok. Ingen kan kreve noe mer.

Hva er det beste komplimentet du har fått?
Det som peker seg ut er når folk sier: «Håvard, du er hel ved, du». Det setter jeg pris på, da har man gjort noe rett.

Hvis du skulle gjort noe annet, hva ville du gjort?
Etter at vi kjøpte hus har jeg vært fast bestemt på at det måtte være snekker eller elektriker. Det er greit å kunne en del ting og være i stand til å gjøre en del selv i huset. Være litt handy. Så det hadde nok bikket i den retningen.

Hva er det beste med å jobbe i Hadsel kommune?
Det må være folka jeg jobber med. Kollegaene. Det er veldig trivelige folk, både hos oss og andre avdelinger som vi samarbeider med.

Hva kan du ikke leve uten?
Om du sier «hva» er det fotball og kaffe. Om du spør «hvem» er det familien og venner.

Hvem skulle du helst sett i Hurtigrutens Hus?
Da ville jeg først hatt et fotballforedrag av Jürgen Klopp, etterfulgt av en konsert med Bruce Springsteen. Da hadde det nok blitt bra fullt i huset.

 

Fem favoritter:

Musikk: Jeg hører på det aller meste. Nå for tiden går det mye i Guns ‘n Roses, Oasis og Metallica. Jeg er mest glad i musikk som kommer fra et instrument, og ikke fra at noen sitter og trykker på en datamaskin. 

Mat: Taco og pizza. Kanskje en tacopizza? Men det er vanskelig å slå en ordentlig god burger.

TV-serie: Vi prøver å finne serier som samboeren og jeg kan se sammen. Nå går det i siste sesong av «Homeland».

Uttrykk: Jeg kommer ikke på noe jeg bruker spesielt mye.

Sted i Hadsel: Jeg synes hele Hadseløya er fin, men kanskje særlig yttersida av øya. Med fjellene og fjæra som finnes der.

Tip a friendTips en venn