A A A
bilde av />Lille-Børøya barnehage

Lille-Børøya barnehage as

Barnehagen har lokaler i et stort bygg. Det gir oss god plass. Vi har 4 avdelinger. Vi har egen gymsal med scene. Peisestue med bøker og musikkinstrumenter. Formingssal og egen spisesal. Vi har også stort kjøkken hvor vi kan tilberede varm og kald mat. Vi har egen kokk 3 dager i uka hvor sunn og god mat serveres.
Uteområdet vårt er inngjerdet, slik at det er trygt for små og store barn. Innenfor gjerdet er det mange utfordrende lekeapparater som ungene kan kose seg i. Vi har også en sykkelbane som er merket opp på asvalt. Vi har også fått oss fjøs, gapahuk og grillhytte. Vi har 2 boer-geiter som vi låner av bonde Ivar Nikolaisen. Barna får hilse, mate og stelle med geiter minst en gang i uka.

Barnehagen ligger på en liten halvøy, ca en kilometer utenfor sentrum. Beliggenheten gir mange muligheter når vi skal ut på tur. Vi kan gå på daglige og spontane turer til fjæra og skogen. I nærmiljøet har vi flere barnehager det er naturlig å besøke. Vi kan gå til sentrum å se på kaia med båter og hurtigruta som ligger på land. Vi kan besøke biblioteket, Hurtigrutemuseet, Lekebutikk, Dyrebutikk osv. Vi kan ha fine turet til ski-og lekeanlegget, Lillevannet og Hadselåsen. Vi kan også gå på tur over brua til Børøya. Vi tar bussen når vi vil på lengre turer, slik som til Taen og Melbu.

Velkommen til å komme på besøk eller ring oss på tlf: 913 95 907😊

Tips en venn Skriv ut

Kalender


'cpCALENDARLIST' parameter error: CALID
Possible params: CALID, CUSTOMID, LIMIT, CROSSLOAD, PREFIX, POSTFIX, IF, IFNOTMSG, IFRESULT, NL2BR, NL2LI, DISPLAYPARAMS, EMPTYMESSAGE, REPLACEMESSAGE, SEMAPHORENAME