A A A

Gründerspiren

hk_daniel 2.png

Vinn premie til en verdi av kr. 200.000,- og muligheten til å skape din egen arbeidsplass!

Gjennom den nasjonale konkurransen Gründerspiren vil Hadsel kommune legge til rette for nyskapning, bedriftsetablering og vekst i kommunen.

Hvem kan søke?

Privatpersoner med en lysende idé!

Etablerte bedrifter (1-5 år gamle) med potensiale for vekst

 

Krav for deltakelse:

For å delta i konkurransen må du pitche idéen til oss ved at du sender oss en videosnutt på maks 3 minutter hvor du presenterer idéen din. Fortell oss kort om hva en seier i Gründerspiren vil bety for din idé/bedrift.

 

Idéen din bør ikke være i konkurranse med allerede etablert næringsliv i kommunen.

Hvis du vinner og ikke har et registrert selskap må dette etableres og registreres i Hadsel. Hvis du søker gjennom allerede etablert selskap utenfor kommunen må selskapet melde flytting til kommunen ved en eventuell seier i konkurransen. Etableringer som vil resultere i lokale arbeidsplasser vil ha fortrinn.

 

Generell informasjon

Fris for å sende inn ditt bidrag er 24 oktober 2016. Du må laste inn på YouTube eller Vimeo og sende oss linken.  3-5 stk vil bli trukket ut til å presentere ideen sin til juryen hvor én vinner kåres og får tittelen Hadsels Gründerspire.

Juryen består av representant for Innovasjon Norge, Fiskeriparken og Hadsel kommune.

I tillegg til videopitch skal forretningsplan sendes til daniel@fiskeripakern.no

 

Premien

Premien består av  et  tilskudd på kr. 150 000,- samt kr. 50 000,- i konsulentbistand for klargjøring av entreprenørskapet.

 

Kontakt

Daniel Sowe

daniel@fiskeriparken.no

+ 47 971 92 844

 

Fiskeriparken.pngBilde1.png